Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen jäsenilta

Lämpimästi tervetuloa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen jäseniltaan 5.4.2022 klo 16.30-17.30.

Tilaisuuden alussa käsitellään lyhyesti terveyspalvelualan työehtosopimuksen neuvottelutilannetta.

Pääpaino on kuitenkin teillä jäsenillä: Mikä työpaikoilla kaipaa muutosta? Onko työehtosopimuksessa mielestäsi jotain epäkohtia? Mihin halutaan parannuksia?

Soten yhteiset tes-tavoitteet on jo laadittu, mm. syksyllä tehdyn tes-tavoitekyselyn perusteella. Syksystä on kuitenkin jo hetki aikaa ja live-tilaisuus on oiva hetki kertoa suoraan neuvottelijalle, mikä työpaikoilla on ongelmallista ja mihin kaivataan kipeästi muutoksia. Tätä viestiä voi sitten välittää neuvotteluissa eteenpäin. Tämä toimii myös päinvastoin eli kommenttia voi antaa myös siitä, mikä työpaikoilla on erityisen hyvää ja minkä toivotaan säilyvän.

Toivonkin siis aktiivista osanottoa.

Ystävällisin terveisin

Tes-neuvottelijasi Camilla

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...