Webinaari logistiikka-alojen neuvottelutuloksista

Autoliikennealojen ja huolinta-alan toimihenkilöiden työehtosopimuksista saavutettiin neuvottelutulokset 16.12.2020. ERTO ja Logistiikan toimihenkilöt järjestivät neuvottelutuloksista jäsenäänestyksen, jossa ne saivat käytännössä 97 prosentin hyväksynnän.

Tilaisuudessa kerromme neuvottelutulosten sisällöt ja jäsenkyselyn tulokset tarkemmin. Tule mukaan kuulemaan mm., milloin ja miten paljon logistiikka-alojen palkat nousevat ja miten ja millä taustatiedoilla sopimusratkaisuun päädyttiin vallitsevissa poikkeusoloissa. Näistä asioista ovat kertomassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen sekä logistiikka-alojen lakimies Sini Maijala ja asiantuntija Karo-Petteri Kuusisto.

Webinaari järjestetään Teamsin välityksellä. Voit osallistua tilaisuuteen kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin 13.1. aamupäivän aikana.

Tervetuloa!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...