Varmoin askelin eläkkeelle

Milloin voi jäädä eläkkeelle vai milloin kannattaa jäädä eläkkeelle?

Jos haluaa vielä tehdä töitä eläkeiän tavoitettuaan, niin mitä se käytännössä merkitsee? Kannattaako eläkkeellä ollessaan tehdä töitä?

ERTOn järjestöpäällikkö Soile Lindstedt kartoittaa minkälaista työn tekeminen eläkkeellä voisi olla, jos mikäli kunto ja mieli sen sallivat.

Tilaisuudessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

Entä, jos haluankin vielä tehdä töitä eläkkeellä?
Alin eläkeikä – tavoite eläkeikä
Minkä verran voi olla palkkatuloja?
Voiko ottaa vastaan osa-aikaisen ja/tai määräaikaisen työn?
Mitä eroa on työn tekemisellä eläkkeellä ollessa?

Tilaisuudessa on mukana Takuusäätiön Taina Rajanen, jolta voit kysyä mm. miten eläkevuosiin voisi/kannattaisi varautua taloudellisesti.

Ilmoittaudu 11.10 mennessä.
Saat osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiin edellisenä päivänä (12.10)

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Silmälasien käyttö ja näönkorjaus Suomessa 2022 -tutkimus on valmistunut ja kutsumme optisen alan toimijat ja alasta kiinnostuneet tutkimusjulkistukseen 15.12. klo 9-10.30 Eteläranta 10:een. Tilaisuudessa on tarjolla aamiaista, verkostoitumista ja tuoretta tutkimustietoa. T...