Uskallan puhua -teemailta

Osaatko puhua suoraan? Vai siedätkö hiljaa huonoa käytöstä? Kumpaan ryhmään kuulutkin, saat teemaillan aikana inspiroivia ajatuksia ihmisten väliseen kanssakäymiseen ja siihen, kuinka vaikeistakin asioista uskalletaan puhua. Ota haltuusi käytännön ohjeet murjotuksen purkamiseen!

Maksuton ja kaikille avoin Uskallan puhua -teemailta järjestetään torstaina 3.10.2019 klo 16:45-18:00 Lavaklubilla, Helsingin rautatieaseman vieressä. Tervetuloa ja ota työkaverisikin mukaan!

 

Teemaillassa juuri julkaistun Suorat sanat -kirjan kirjoittaja, toimittaja ja muutosvalmentaja Anna Perho opastaa, miten puhua vaikeistakin asioista ja miten ilma työpaikalla raikastuu, kun vaikeista asioista ei enää vaieta. Annan rohkea ja räväkkä esiintyminen on pakko kokea!

Tilaisuuden avaa Työterveyslaitoksen asiantuntija kertomassa työpaikkakiusaamisesta.

Kahvitarjoilu alkaa klo 16:15, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Katso myös teemaillan jatkot! 

Lavaklubi sijaitsee Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä Kansallisteatterin kupeessa. Lisätietoa ja saapumisohjeet löydät: https://lavaklubi.fi/info/ 

Tilaisuutta on myös mahdollista seurata verkon kautta. Muistathan mainita etäosallistumisestasi ilmoittautumisvaiheessa. Lähetämme katselutunnukset ennen tapahtumaa ilmoittautumiskaavakkeessa merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on sunnuntaina 29.9.2019. 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...