Uskallan puhua-teemaillan jatkot

Uskallan puhua -teemaillan jatkoja vietetään Helsingin kansallisteatterin  Lavaklubilla stand upin merkeissä. Lavalle nousee sekä kokeneita konkareita että uudempia lahjakkaita stand up -koomikoita hauskuuttamaan yleisöä jutuillaan ja oivalluksillaan.

Lavaklubi Stand Up -iltojen isäntä Janne Oravisto johdattaa yleisön stand up -komiikan iloisiin nauruntäytteisiin tunnelmiin.Lokakuun klubilla parastaan pistävät Anna Rimpelä, Risto Koo Järvinen, Mebe ja Ray Zambino.

Show alkaa klo 19:00.

Liput ertolaisille jäsenille 10 € (opiskelijat 7 €). Liput maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja jaetaan paikan päällä tuntia ennen esitystä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.9.2019.

Jos et ole ERTOn jäsen, voit ostaa liput jatkoille suoraan Lavaklubilta.  

Tämän jälkeen varmasti uskallamme puhua!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Silmälasien käyttö ja näönkorjaus Suomessa 2022 -tutkimus on valmistunut ja kutsumme optisen alan toimijat ja alasta kiinnostuneet tutkimusjulkistukseen 15.12. klo 9-10.30 Eteläranta 10:een. Tilaisuudessa on tarjolla aamiaista, verkostoitumista ja tuoretta tutkimustietoa. T...