Urajumit ja uran sisäinen muutos – UpPartners-webinaari

Koetko olevasi jumissa urallasi, työpaikassasi ja työtehtävässäsi?

Harkitsetko alan vaihtoa tai siirtymistä alan sisällä toisenlaisiin tehtäviin?

Mitä muutos vaatisi ja mitä mahdollisuuksia ympärilläsi on?

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

– olet joskus miettinyt alan vaihtoa,
– työssäsi on elementtejä, mistä et pidä,
– haluaisit muutosta.

JONI MÄKITALO


Olen ohjausalan ammattilainen, joka on kiinnostunut oppimisesta, itsetutkiskelusta sekä hyvästä vuorovaikutuksesta. Uskon, että jokaisella on lopulta vastaukset omiin kysymyksiinä ja jokaisen täytyy oppia löytämään ne. Vastauksia ei kuitenkaan tarvitse olla etsimässä yksin, vaan eri näkökulmia voi tutkia esimerkiksi minun tai muiden ohjausalan ammattilaisten kanssa. Minun tärkein työkaluni on keskustelu.

Ilmoittautuminen

Webinaariin ilmoittautuminen tapahtuu UP Urapalvelu-portaalin kautta osoitteessa https://www.urapalvelut.fi/erto/index.aspx?ReturnUrl=%2ferto%2fportal%2findex.aspx tai oheisen ”Ilmoittaudu”-linkin kautta.

Webinaarista tulee myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi Urapalvelu-sivustolle.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...