Työsuhteen päättämissopimukset

Työsuhteen osapuolilla on oikeus päättää työsuhde milloin tahansa työsuhteen aikana yhteisellä sopimuksella. Tällainen tilanne voi tulla eteen esimerkiksi yt-neuvotteluiden aikana, mikäli työnantaja tarjoaa työntekijälle työsuhteen päättämiseen liittyvää sopimusta. On muistettava, että työsuhteen päättämissopimuksen solmiminen on aina vapaaehtoista ja että sillä on vaikutusta mm. työntekijän oikeuteen saada työttömyyspäivärahaa.

Mitä kaikkea tulee huomioida, jos työsuhde päätetään yhteisellä sopimuksella? Jäsenillassamme tästä aiheesta on kertomassa ja kysymyksiinne vastaamassa ERTOn lakimies Heli Luukkonen. Voit lähettää Helille myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä, joihin saat vastauksen illan aikana. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Tapaaminen järjestetään verkossa ja voit osallistua siihen kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi 22.3. aamupäivän aikana.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...