Tilaisuus Evidensialla ja Omaeläinklinikalla työskenteleville

Hei Evidensialla ja Omaeläinklinikalla työskentelevät ertolaiset!

Olemme saaneet useita huolestuneita yhteydenottoja niin henkilöstönedustajilta kuin työntekijöiltäkin koskien Evidensian viimeisintä yrityskauppaa, jolla se osti Omaeläinklinikan. Tämän jälkeen Evidensialla on 50 yksikköä ja 1425 työntekijää. Työntekijöiden keskuudessa huolta on herättänyt erityisesti se, mitä yrityskauppa tarkoittaa ja miten se tulee vaikuttamaan yksittäisen työntekijän työsuhteen ehtoihin.

ERTO järjestää tähän liittyen Teams-tilaisuuden 17.11.2021 klo 17.00-18.00 kaikille Evidensian ja Omaeläinklinikan työntekijöille, jonne jäsenten toivotaan pyytävän myös ei ertolainen -kollega mukaan.

ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen aloittaa tilaisuuden kertomalla ajankohtaisista asioista työmarkkinoilla, jonka jälkeen eläintenhoitoalasta vastaava lakimies Sanna Villman käy tarkemmin läpi työsuhteen ehtojen muuttamista ja siihen liittyviä asioita. Sanna antaa samalla vinkkejä, miten näihin tilanteisiin kannattaa reagoida työnantajan suuntaan. Tilaisuuden päätteeksi on varattu aikaa myös avoimelle keskustelulle ja kysymysten esittämiselle teitä askarruttavista asioista.

Tapaaminen järjestetään verkossa ja voit osallistua siihen kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge -selaimella.

Ilmoittaudu mukaan 15.11. mennessä oheisesta linkistä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi 17.11. aamupäivän aikana.

Tilaisuutta ei tallenneta.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...