TiistaiBreikit – Yhteistyö ja vuorovaikutus

Näihin puolen tunnin herätteleviin, innostaviin ja motivoiviin Breikkeihin et voi jättää osallistumatta!

Vuoden ensimmäisten ohjattujen taukojen aiheena käsittelemme yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Breikkien vetäjinä toimivat alan arvostetut valmentajat ja esiintyjät.

Breikit järjestetään verkon kautta kautta tiistaisin klo 10:00-10:30 ja sopivat tauoksi työpäivän lomaan kaikille ertolaisille, erityisesti henkilöstön edustajille.

Ilmoittautuminen koskee kaikkia neljää Yhteistyö ja vuorovaikutus-sarjan tapahtumaa mutta voit osallistua oman aikataulusi mukaan haluamiisi osioihin. Saat osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä ilmoittautumiskaavakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

TiistaiBreikit helmi-maaliskuussa: Yhteistyö & Vuorovaikutus

22.2. klo 10.00–10.30
Ymmärrä, älä oleta – Lue ja kuuntele kollegoitasi. -Elina Aalto
(Ilmoittautuminen päättynyt)

1.3. klo 10.00–10.30
Opi vaikuttamaan kommunikoimalla – Ei se mitä vaan miten sanot. -Disa Kamula
(Ilmoittautuminen päättynyt)

8.3. klo 10.00–10.30
Ansaitse huomio, herätä kiinnostus – Positiivisen mielikuvan luominen -Elina Aalto
(Ilmoittautuminen päättynyt)

15.3. klo 10.00–10.30
Yhteistyötaidot – Yhteen hiileen puhaltamista vai liekkien leimahtelua -Johanna Huhtamäki

Breikkien vetäjinä toimivat:

Elina Aalto
Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja

Näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009 valmistunut Elina on työskennellyt useissa maamme teattereissa draamoista musikaaleihin sekä näytellyt tv-sarjoissa, mainoksissa ja lyhytelokuvissa. Lisäksi hän toiminut ääninäyttelijänä tv- ja radiomainoksissa, äänikirjoissa ja dubbauksissa.

Valmentajana Elinan erikoisalana ovat esiintyminen, vuorovaikutus ja improvisaatio. Hän on tehnyt valmennuksia yli viidentoista vuoden ajan ja asiakkaina on ollut niin yrityksiä, yliopistoja kuin yksilöitä.

Disa Kamula
Tarinamuotoilija ja elämänilon konsultti

Disa Kamula on teatteriohjaaja, kouluttaja, esiintyjä ja tutkija, joka on tutkinut erilaisia näyttelijäntyön menetelmiä jo opiskellessaan Tampereen yliopistossa Teatterin ja draaman tutkimusta. Vuonna 2007 hän löysi amerikkalaisen teatteriohjaaja Anne Bogartin, joka käyttää työssään SITI Company:n kanssa yhteisinä harjoitusmenetelminä Suzuki-metodia sekä Viewpoints-tekniikkaa.

Disa kirjoitti näistä aiheista myös pro gradu-tutkielmassaan Kuuntelemistaidon kehittäminen teatterityössä (2007) ja on opiskellut molempia tekniikoita myös Amerikassa SITI Companyn kesäkoulussa 2011 sekä syventänyt Suzuki –metodin osaamistaan keväällä 2017 SITI Companyn järjestämässä Transformation Through Training – seminaarissa.

Johanna Huhtamäki
Motivaatio ja menestysvalmentaja

Johanna on diplomi-insinööri, valmentaja ja menestystutkija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa motivaation, menestyksen ja kiitollisuuden yhteyksistä.

Johanna on empaattinen ja valoisa persoona joka on myös hiljattain ilmestyneen Pakkopositiivisuudesta tasapainoon -kirjan kirjoittaja sekä Valon antajat -kirjan toinen kirjoittajista.

Ilmoittaudu myös TiistaiBreikkien seuraavaan osioon täältä >> https://www.erto.fi/palvelut/kalenteri/4853-tiistaibreikit-asenne-ja-motivaatio

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...