Taitava työnhakija -verkkovalmennus

Taitava työnhakija -verkkovalmennukseen voivat osallistua kaikki jäsenemme, olitpa sitten aktiivisessa työnhaussa tai haluat muutoin lisätä työnhaun taitojasi.

Valmennukseen kuuluu neljä verkkokurssia ja yksi kurssi koostuu aina viidestä eri osasta.  Valmennusosiot suoritetaan järjestyksessä, oman aikataulusi mukaan. Pääset siirtymään aina seuraavaan kurssiin, kun olet suorittanut edellisen. Yksi kurssi sisältää aina viisi osaamisaluetta. Yhden osa-alueen suorittaminen vie aikaa noin 1,5 – 2,5 tuntia. Osallistua voit tietokoneella tai mobiilisti.

Verkkovalmennus järjestetään UP Partnersin alustalla, josta löydät myös muutakin materiaalia tämän kurssin lisäksi.  Tämän kurssin löydät kohdasta ”Verkkokurssit ja työkalut”. Jos et ole aiemmin kirjautunut Up Partnersin videokirjastoon, tarvitset ensimmäisellä kerralla ERTOn jäsennumerosi (löytyy jäsenkortistasi ja eAsioinnista).

Kurssin sisältö:

Taitava työnhakija 1: Työnhaun käynnistys 

1. Osaamisen tunnistaminen
2. Timanttinen työhakemus
3. Vakuuttava CV
4. Onnistu haastattelussa
5. Työnhakusuunnitelma

Taitava työnhakija 2: Digitaalinen työnhaku

1. Sosiaalinen media työnhaussa
2. Työnhakijan somebrändi
3. LinkedIn profiili ja verkosto
4. Visuaalinen CV
5. Työhaastattelu: live ja video

Taitava työnhakija 3: Strateginen työnhaku

1. Tunne tuotteesi työnhakijana
2. Löydä piilotyöpaikka
3. Miten tuotteistat itsesi
4. Kylmäsoitot työnhaussa
5. Työnhakijan asenne ja energia

Taitava työnhakija 4: Työnhaussa onnistuminen

1. Asenne työnhakuun
2. Osaaminen näkyväksi
3. Työnhaun tehokeinot
4. Uudet työnhaun välineet
5. Verkot veteen

 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...