Suomen Kennelliiton jäsentilaisuus

ERTO on seurannut Suomen Kennelliiton tilannetta aktiivisesti. Teams-palaverissa käsittelemme työehtosopimusneuvotteluiden kulkua sekä vastaamme jäsentemme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mukana palaverissa ovat ERTOsta lakimies Heli Luukkonen ja puheenjohtaja Juri Aaltonen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 14.6. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kirjoittaa etukäteiskysymyksiä lisätietokenttään. Ohjeet osallistumiseen ja linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille emaililla 15.6. aamupäivällä.

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Kennelliiton ertolaisille jäsenille.

TERVETULOA!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...