Poikkeusajan dialogi: Miten koronavuosi muutti sinun työpaikkaasi?

Koronavuosi koetteli työpaikkojen arkea. Etätyöstä tuli arkipäivää, työn ja vapaa-ajan välinen raja hämärtyi. Miten koronavuosi muutti sinun työpaikkaasi? Miten se muutti sinun työtäsi? Miten se muutti sinua työntekijänä? Miten jatkamme huomiseen? Onko jokin työelämässä ja työn tekemisen tavoissa muuttunut pysyvästi?

Esimerkiksi näistä kysymyksistä keskustelemme 16.3. klo 14.00-16.00. Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi ja lisäämään ymmärrystäsi koronavuoden vaikutuksista työelämään.

Dialogimenetelmänä käytämme Erätauko-dialogia ja alustana Microsoft Teamsia. Enimmäisosanottajamäärä dialogissa on 10 henkilöä. Myös muut kuin jäsenemme ovat tervetulleita keskustelemaan. He ilmoittautuvat sähköpostitse dialogin vetäjälle.

Dialogin vetäjänä toimii koulutettu Erätauko-fasilitaattori ja ERTOn talous- ja henkilöstöpäällikkö Teemu Miettinen (teemu.miettinen@erto.fi).

Tervetuloa keskustelemaan!

ERTO osallistuu DialogiAkatemian, Erätauko-säätiön ja Valtiovarain- ja oikeusministeriön sekä SITRAn koordinoimaan Elämä poikkeusajan Suomessa -dialogisarjaan. Poikkeusajan dialogit tarjoavat kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeusaikojen paineessa. Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa poikkeuksellisten olosuhteiden vallitessa.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...