Pirkanmaan jäsenten ERTO-ilta

Tervetuloa Pirkanmaan jäsenten ERTO-iltaan

ERTO järjestää Pirkanmaan alueen jäsenille tutustumisillan hotelli Rosendahlissa perjantaina 30.9. kello 18.00 alkaen.

Illan aikana kuulet mm. liiton ajankohtaisista asioista ja pääset halutessasi myös kertomaan, minkälaista toimintaa sinä haluaisit Pirkanmaan alueelle. Kaikki vinkit ja palautteet ovat todella tervetulleita, jotta osaamme vastata yhä paremmin jäsentemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Illan ohjelmasta vastaa ERTOn Pasilan väki ja toki iltaan kuuluu myös vapaata seurustelua iltapalan merkeissä kello 20.00 alkaen, Rosendahlin Talvipuutarhassa.

Ilmoittaudu mukaan 15.9 mennessä

Huom! Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on varattu rajatusti.

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään osallistumisesta iltapalalle. Toivomme sinun huomioivan, että iltapalalle ilmoittautuminen on sitovaa, jotta vältymme ruokahävikiltä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Ovatko julkiset hankinnat vielä vieraita tai kaipaatko kertausta perusasioista? Verkkokoulutuksessamme käydään mm. läpi: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.1. mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 1.2.2023 ( ja se löytyy myös ilmo...