Optikoiden aamukahvit

Tule kuulemaan ja kysymään uuden työehtosopimuksen muutoksista ERTOn jäsentapaamiseen. Tapaaminen järjestetään verkossa ja se on tarkoitettu optikoiden työehtosopimuksen piirissä työskenteleville.

Tilaisuudessa ovat paikalla tes-neuvottelijat lakimies Anne Kaattari ja asiantuntija Markku Väänänen. Voit lähettää etukäteiskysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä lisäämällä kysymys Lisätietoja-kohtaan.

Tapaamiseen voit osallistua kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

HUOM! TAPAHTUMA ON PERUUTETTU. Lähetämme jäsenistölle tarkempaa tietoa sopimusratkaisun sisällöstä myöhemmässä vaiheessa.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...