Oletko varma, että palkkasi maksetaan oikein?

Tiedätkö, mitä palkanosia sinulle kuuluu maksaa? Entä milloin sinulla on oikeus ylityökorvauksiin? Miten tarkistat palkkalaskelmasi? Mitä oikeuksia osa-aikatyöntekijällä on? Illan aikana kuulet myös, miten työehtosopimuksen palkkausta ollaan kehittämässä ja mitä paikallinen sopiminen yksityisellä sosiaalipalvelualalla tarkoittaa.

Tule kysymään ja keskustelemaan yksityisen sosiaalipalvelualan ajankohtaisista asioista jäseniltaamme. Tilaisuus on tarkoitettu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen piirissä työskenteleville. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn edunvalvontajohtaja Saara Arola. Voit lähettää Saaralle etukäteiskysymyksiä, joihin saat vastauksen illan aikana. Lisää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kaveriksi tilaisuuteen voit ottaa mukaasi ei-vielä-ERTOlaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Tilaisuuteen on tervetulleita kaikki kiinnostuneet myös ilman ERTOn jäsenyyttä. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Illan aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja suolaista iltapalaa. Ohjelma alkaa klo 17.00 ja kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Tilaisuus pidetään ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, A-rappu, 11. kerros. Maksullista parkkitilaa on Asemamiehenkadulla. Parhaiten paikalle pääsee junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan! 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...