Nollatuntisopimuslaisten ja vaihtelevaa työaikaa tekevien oikeudet

Minkälainen työsopimus kannattaa osa-aikatyöstä tehdä? Saako nollatunti-sopimuslainen ottaa toisen työpaikan samalta alalta? Miten osa-aikatyö vaikuttaa palkkaan?

Illan aikana saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

· Täytyykö osa-aikaiselle tarjota lisätyötä?

· Miten osa-aikatyö vaikuttaa palkanmaksuun ja työsuhde-etuihin?

· Pitääkö nollatuntisopimuslaiselle maksaa sairausajan palkkaa?

· Entä pitääkö maksaa irtisanomisajan palkkaa?

· Pitääkö osa-aikaiselle järjestää työterveyshuolto?

· Miten osa-aikaiselle kertyy vuosilomia ja maksetaanko loman ajalta palkkaa?

Kouluttajan toimii ERTOn lakimies Helena Lievonen. Voit lähettää Helenalle etukäteiskysymyksiä, joihin saat vastauksen illan aikana. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Koulutus järjestetään verkossa ja voit osallistua siihen kännykällä tai tietokoneella Chrome- tai Edge-selaimella.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet sähköpostitse 15.4. aamupäivän aikana.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Silmälasien käyttö ja näönkorjaus Suomessa 2022 -tutkimus on valmistunut ja kutsumme optisen alan toimijat ja alasta kiinnostuneet tutkimusjulkistukseen 15.12. klo 9-10.30 Eteläranta 10:een. Tilaisuudessa on tarjolla aamiaista, verkostoitumista ja tuoretta tutkimustietoa. T...