Mitä minulle kuuluu? -webinaari

Tässä webinaarissa keskitymme työkyvyn kokonaisuuteen.

Tutustumme työikäisten työ- ja toimintakyvyn itsearviointiin kehitettyyn Kykyviisari-menetelmään ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksiin yksilön, työntekijän ja organisaation tasolla.

Webinaari sopii sinulle, jos haluat:

  • tutustua työkyky-teemaan ja Kykyviisari-menetelmän sisältöön,
  • tutustua Kykyviisarin käyttöön oman tilanteesi kartoittamisessa,
  • tutustua Kykyviisarin hyödyntämisen mahdollisuuksiin työssäsi muiden työ- ja toimintakyvyn tukemisessa,
  • pohtia Kykyviisarin tuottaman tiedon hyödyntämistä työkyvyn tuen palvelujen kehittämisessä.

Webinaarin valmentajana toimii Miia Wikström. Työterveyslaitoksessa tutkijana toimiva Miia on liikuntatieteilijä (LitM) ja sosiaalipolitiikan tohtoriopiskelija (HY). Hän on vastannut Kykyviisarin kehittämistyön koordinoinnista vuodesta 2014 ja tutkii parhaillaan Kykyviisarin ominaisuuksia työ- ja toimintakyvyn mittaamisessa.

Miian tavoitteena on 1) auttaa yksilöitä löytämään omat vahvuudet ja haasteet työ- ja toimintakyvyssään sekä 2) tukea organisaatioita löytämään tarkoituksenmukaisimmat palvelut yksilöiden työ- ja toimintakyvyn edistämiseen.

Ilmoittautuminen ja osallistuminen webinaariin:
Webinaariin osallistutaan UP Partnersin ”Urapalvelut” -sivustolla.

Tämän sivun ILMOITTAUDU -painike vie sinut UP Partnersin ”Urapalvelut” -sivustolle.
Jos olet aiemmin käyttänyt ERTO/UP palveluita, niin voit kirjautua sivustolle/webinaariin entisillä tunnuksillasi.

Jos et ole aiemmin käyttänyt ERTO/UP ”Urapalvelut” -sivustoa:
– klikkaa tämän sivun ILMOITTAUDU -painiketta
– kirjoita sähköpostiosoitteesi Kirjaudu sisään/Rekisteröidy -sivulla
– klikkaa Jatka -painiketta
– saat hetken kuluttua kirjautumisohjeet sähköpostiisi
– seuraa saamiasi ohjeita
– klikkaa sivuston valikosta WEBINAARIT > siirry seuraamaan webinaaria

HUOM! Voit kirjautua UP Partnersin ”Urapalvelut” -sivustolle milloin tahansa, vaikka heti. Tällöin pääset katsomaan myös aiempien webinaarien tallenteita.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...