Menivätkö lomasuunnitelmat ja niiden toteutukset kuin Strömsössä?

Tiedätkö, miten paljon sinulle lomaa kertyy ja miten voit etukäteen suunnitella ja myöhemmin pitää lomaa – onko lauantaikin lomapäivä? Kertyykö sinulle lomaa muiltakin kuin työpäiviltä? Entä, jos sairastutkin ennen loman alkamista tai sen aikana? Mikä ero on lomapalkalla, lomarahalla ja lomakorvauksella?  Onko osa-aikaisella työntekijällä yhtä pitkät lomat kuin kokoaikaisella?

Saat vastauksia näihin ja muihinkin lomia koskeviin kysymyksiin toukokuisessa pari tuntia kestävässä tietoiskussa. Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Vesa Koskinen. Voit lähettää Vesalle vuosilomaan liittyviä kysymyksiä etukäteen lisäämällä kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Voit ottaa tilaisuuteen mukaan ei-vielä-ertolaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Koulutus tapahtuu Toimihenkilöliitto ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki. Tilaisuuden aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Ohjelma alkaa kello 17.00 ja päättyy viimeistään kello 19.00. Tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Voit osallistua koulutukseen myös etäyhteyden kautta. Pääset valitsemaan osallistumismuotosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

Lähikoulutukseen 15.5.

Etäyhteyden kautta 19.5.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...