LoimuSpeksi Rovaniemellä

Tule kokemaan huikea teatterikokemus ERTO nuorten kanssa – puoleen hintaan! Pääset nauttimaan LoimuSpeksin kantaaottavasta, hykerryttävästä, hauskasta ja interaktiivisesta teatteriesityksestä ”1½ astetta – Speksi muutoksesta” lauantaina 27.4.2019. 

ERTO Nuoret tarjoaa liput siis puoleen hintaan: lippu vain 5 €. Mukaan voit ottaa ei-vielä-ertolaisen kaverin 10 € / lippu.

Mikä Speksi? Speksi on interaktiivista opiskelijateatteria, jolle on tyypillistä näyttävät musiikki- ja tanssinumerot sekä tunnettuihin tarinoihin ja ajankohtaisiin asioihin pohjautuva huumori. LoimuSpeksi aloitti 2012 Lapin yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa Lyy Speksinä, josta se irtautui Lapin Speksi Ry:ksi vuonna 2017. Tänä vuonna Rovaniemellä nautitaan siis Speksistä jo seitsemättä kertaa!

Mikä 1½ astetta? Vuoden 2019 LoimuSpeksi ylpeänä esittää 1½ astetta – Speksi muutoksesta! Hulvaton satiiri ilmastoahdistuksesta, voimattomuudesta ja helpoista ratkaisuista monimutkaisiin ongelmiin. Speksin lavalla seikkailee maailmantuskan riivaama Sipsikaljavegaani. Tavallisen tallaajan elämä muuttuu kertarysäyksellä, kun jumalallisen väliintulon seurauksena hänet lähetetään suorittamaan eeppistä maailmanpelastustehtävää. Sankarin on matkattava tietämättömien taipaleiden taakse löytääkseen maailman eliitin ja kaikkien raharikkaiden tarkoin varjellun salaisuuden: helpon ratkaisun ilmastonmuutokseen. Tämä kannattaa nähdä!

Tapaamme Rovaniemen Teatterilla kello 18:30, esitys alkaa kello 19:00. Esityksessä on väliaika.

Lue lisää LoimuSpeksin nettisivuilta ja innostu messiin! www.loimuspeksi.fi

 

Mitä tarkoittaa ”Omstart” ja muita speksiin liittyviä tietoja löydät Wikipediasta.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...