Lifted-webinaari: Stressin hallinta ja palautuminen

Tule mukaan oppimaan stressinhallinnasta ja palautumisesta.

Kaksiosaisen webinaarisarjan ensimmäisessä osassa 16.3.2021 perehdytään stressinhallintaan ja palautumiseen. Webinaarissa pohdimme keinoja hallita stressiä ja palautua työstä niin omassa arjessa kuin yhdessä muiden kanssa työpaikalla.

– Opi tunnistamaan stressisi ja välttämään turhaa stressiä
– Palautuminen työpäivän aikana – hyödynnä mm. taukoharjoitteet
– Palautuminen työpäivän jälkeen – miten irtautua töistä ja palautua tehokkaasti

Saat myös pienen tehtävän mukaasi pohdittavaksi.

Parempi palautuminen ja stressinhallinta eivät vaadi välttämättä suurta elämäntapamuutosta, vaan asioiden tunnistamista ja tiedostamista. Jo pienetkin arjen muutokset voivat tuoda tuntuvia hyötyjä arkeesi.

Webinaarin vetää työ- ja organisaatiopsykologi, prosessikonsultti Mari Järvinen

Valmennus on ertolaisille maksuton.

Webinaariin osallistutaan Zoomin kautta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vahvistusviestin, jossa on osallistumiseen tarvittava Zoom-linkki.

PS. Webinaarisarjan toinen osa järjestetään 13.4.2021 klo 17-18.
Voit halutessasi osallistua vain toiseen webinaareista.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...