Kokonainen sinä – UpPartners-webinaari

Jokainen meistä on kokonainen ihminen, jonka elämään vaikuttaa työelämän lisäksi moni muu asia.

Miten pidän tasapainon?

Miten onnistuu työn ja perhe-elämän yhdistäminen, palautuminen ja rauhoittuminen arjessa?

Olenko itse ohjaimissa?

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat:

– keinoja päästä parempaan tasapainoon työelämän ja muun elämän välillä,
– kehittää taitojasi palautua ja rauhoittua hektisen arjen keskellä,
– ymmärtää kuinka olla vahvemmin oman elämäsi ja uran ohjaimissa.

JOHANNA GRANLUND
Johanna Granlund on inspiroiva ja kasapäin sydäntä omaava kouluttaja ja valmentaja. Johannalla on pitkä kokemus pedagogisten tehtävien parissa. Hän valmentaa asiakkaita nuorista eläkeläisiin, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista uravalmennuksiin.

Koulutukseltaan Johanna on ratkaisukeskeinen valmentaja (Life Coach®), kasvatustieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Ratkaisukeskeisyys, valmentava työote, dialogitaidot, kärsivällisyys ja sosiaalinen kyvykkyys sekä itsen aktiivinen kehittäminen, ovat Johannalle ominaista.

Ilmoittautuminen

Webinaariin ilmoittautuminen tapahtuu UP Urapalvelu-portaalin kautta osoitteessa https://www.urapalvelut.fi/erto/index.aspx?ReturnUrl=%2ferto%2fportal%2findex.aspx tai oheisen ”Ilmoittaudu”-linkin kautta.

Webinaarista tulee myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi Urapalvelu-sivustolle.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Ovatko julkiset hankinnat vielä vieraita tai kaipaatko kertausta perusasioista? Verkkokoulutuksessamme käydään mm. läpi: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.1. mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 1.2.2023 ( ja se löytyy myös ilmo...