Jäsentilaisuus Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä työskenteleville

Sote ry (ERTO, SuPer, Tehy) järjestää YTHS:ssä työskenteleville virtuaalisen jäsenillan tiistaina 16.2.2021 klo 17.00–19.00.

Illan aiheena on YTHS:n laajenemiseen liittyvät ajankohtaiset kysymykset. Aiheesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat liittojen työehtosopimusneuvottelijat.

Voit seurata jäseniltaa kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää illan aikana chatin kautta tai pyytämällä puheenvuoron.

Ilmoittaudu mukaan ma 15.2. klo 16.00 mennessä! Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi tiistaina 16.2. ennen jäsenillan alkua.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...