Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen -Lifted-webinaari

Moderni työ on kehittynyt suuntaan, jossa jokainen työyhteisön jäsen pääsee vaikuttamaan entistä enemmän omiin ja työyhteisön toimintatapoihin, menestymiseen ja hyvinvoinnin rakentumiseen.

Kehityssuunta tuo mukanaan mahdollisuuden kokea vahvempaa merkityksellisyyden ja aikaansaamisen tunnetta sekä työn imua. Toisaalta se asettaa meille myös haasteita ja vaatii meiltä enemmän itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista kuin koskaan aikaisemmin.

Itsensä johtamisen parhaiden oppien ja käytäntöjen avulla kehitämme omaa hyvinvointiamme, kiihdytämme oppimistamme sekä saamme työstämme entistä enemmän merkityksellisyyden ja aikaansaamisen tunnetta.

Valmennuksen tärkeimmät aiheet:

– Mitä itseohjautuvuus todella on
– Mitä hyötyjä voit saavuttaa itseohjautuvuudella
– Mitkä ovat parhaat menetelmät itseohjautuvuuden käytäntöön viemiseen
– Miten varmistat, ettet tipu itseohjautuvuuden yleisimpiin sudenkuoppiin
– Kuinka saavutat työssäsi päivittäin hallinnan ja aikaansaamisen tunteen

Webinaari järjestetään 28.9.2022 klo 17–18 Zoom-palvelun kautta.
Jos et pääse osallistumaan, ilmoittaudu silti mukaan, sillä webinaari nauhoitetaan ja tallenne jaetaan kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Ovatko julkiset hankinnat vielä vieraita tai kaipaatko kertausta perusasioista? Verkkokoulutuksessamme käydään mm. läpi: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.1. mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 1.2.2023 ( ja se löytyy myös ilmo...