HEDS UP -henkilöstönedustajien seminaari 19.-20.11.2020

ERTOn kaksipäiväinen Teams HED-seminaari 19.-20.11.2020

Tästä HED-täydennyskoulutuksesta ei todellakaan kannata jäädä pois! Luvassa on mielenkiintoisia, innostavia ja ajankohtaisen tärkeitä luentoja. Osallistu koulutukseen ja saat käyttöösi tuhdin setin arjen työkaluja!

HEDS UP -seminaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksen kautta, eikä osallistuminen edellytä sinulta mitään lisätoimenpiteitä. Kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 18.11. Osallistuminen sujuu Chrome- tai Firefox-selaimen kautta.

Seminaari on neuvoteltu koulutussopimuksiin, joten voit osallistua siihen palkallisesti työajalla!

Ilmoittaudu pian, viimeistään 17.11 mennessä, vuoden odotetuimpaan HED-koulutukseen!

HEDS UP -seminaaripäivien jälkeen tiedät miten:
– olet mukana työpaikan psykologisen turvallisuuden kehittämisessä
– tunnistat oman työpaikkasi jaksamisen riskitekijöitä
– rakennat parempaa tulevaisuutta yhdessä työnantajan kanssa
– kehität työpaikkaa yhteistoiminnassa
– osallistut hyvän psykososiaalisen työympäristön luomiseen

Koulutuksen jälkeen tiedät enemmän myös sovintoneuvotteluista, kilpailukieltosopimuksista sekä oman sopimusalasi ajankohtaisista asioista.

Toimitpa sitten luottamusmiehehenä, luottamusvaltuutettuna, työsuojeluvaltuutettuna, yhdyshenkilönä, EWC-edustajana tai heidän varahenkilönään, olet lämpimästi tervetullut päivittämään HED-taitojasi kanssamme!

Jälkimmäisen päivän iltapäivällä keskustellaan yhdessä oman sopimusalan ajankohtaisista asioista, tulkitaan tessiä ja tuumitaan caseja. Työsuojelu- valtuutetuilla on oma ryhmänsä.

Katso koko seminaariohjelma tästä.

Tutustu seminaarin luennoitsijoihin täältä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Silmälasien käyttö ja näönkorjaus Suomessa 2022 -tutkimus on valmistunut ja kutsumme optisen alan toimijat ja alasta kiinnostuneet tutkimusjulkistukseen 15.12. klo 9-10.30 Eteläranta 10:een. Tilaisuudessa on tarjolla aamiaista, verkostoitumista ja tuoretta tutkimustietoa. T...