HEDS UP -henkilöstönedustajien seminaari 19.-20.11.2020

ERTOn kaksipäiväinen Teams HED-seminaari 19.-20.11.2020

Tästä HED-täydennyskoulutuksesta ei todellakaan kannata jäädä pois! Luvassa on mielenkiintoisia, innostavia ja ajankohtaisen tärkeitä luentoja. Osallistu koulutukseen ja saat käyttöösi tuhdin setin arjen työkaluja!

HEDS UP -seminaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksen kautta, eikä osallistuminen edellytä sinulta mitään lisätoimenpiteitä. Kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 18.11. Osallistuminen sujuu Chrome- tai Firefox-selaimen kautta.

Seminaari on neuvoteltu koulutussopimuksiin, joten voit osallistua siihen palkallisesti työajalla!

Ilmoittaudu pian, viimeistään 17.11 mennessä, vuoden odotetuimpaan HED-koulutukseen!

HEDS UP -seminaaripäivien jälkeen tiedät miten:
– olet mukana työpaikan psykologisen turvallisuuden kehittämisessä
– tunnistat oman työpaikkasi jaksamisen riskitekijöitä
– rakennat parempaa tulevaisuutta yhdessä työnantajan kanssa
– kehität työpaikkaa yhteistoiminnassa
– osallistut hyvän psykososiaalisen työympäristön luomiseen

Koulutuksen jälkeen tiedät enemmän myös sovintoneuvotteluista, kilpailukieltosopimuksista sekä oman sopimusalasi ajankohtaisista asioista.

Toimitpa sitten luottamusmiehehenä, luottamusvaltuutettuna, työsuojeluvaltuutettuna, yhdyshenkilönä, EWC-edustajana tai heidän varahenkilönään, olet lämpimästi tervetullut päivittämään HED-taitojasi kanssamme!

Jälkimmäisen päivän iltapäivällä keskustellaan yhdessä oman sopimusalan ajankohtaisista asioista, tulkitaan tessiä ja tuumitaan caseja. Työsuojelu- valtuutetuilla on oma ryhmänsä.

Katso koko seminaariohjelma tästä.

Tutustu seminaarin luennoitsijoihin täältä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...