HEDin työkaluja yhteistoimintaan ja muutosneuvotteluihin

Yhteistoiminta työpaikalla, muutosneuvottelut ja työvoiman vähentäminen ovat asioita, joista usein kysytään neuvoja ja apuja.

ERTOn lakimiehet Sinikka Strömmer ja Niina Dromberg pitävät syyskuussa henkilöstön edustajille em.aiheista kolmen kerran verkkotyöpajakoulutuksen.

Koulutukset järjestetään kolmena peräkkäisenä keskiviikko-aamupäivänä Teamsin kautta.

Verkkokoulutusten ajankohdat ovat:

Osa 1. 7.9. klo 9–10.30

Osa 2. 14.9. klo 9–10.30

Osa 3. 21.9. klo 9–11

Koulutuksen kaikki osiot tallennetaan ja lähetetään ilmoittautuneille ennen seuraavaa koulutustuokiota.

Kerrothan kuitenkin ilmoittautumisen yhteydessä, mihin osioon tulet mukaan paikan päälle Teamsiin jotta asiantuntijoillamme on helpompi suunnitella koulutuksen kulkua.

Webinaarilinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Tiedät varmasti tiedon ja tekemisen määrän alle hukkumisen tunteen. Samalla sinun pitäisi olla luovempi, tuottavampi ja muutoskykyisempi sekä tehdä viisaita päätöksiä. Tilanne on kestämätön - siksi on aika aloittaa tekemään töitä viisaammin sekä ottaa työnteon tehokkain ja taloudellisin...