HED luottamuksen rakentajana – verkkokoulutus

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja hahmottaa, mitkä tekijät vaikuttavat luottamuksen syntyyn tai puuttumiseen työpaikalla ja henkilöiden välillä.

Osallistujat löytävät tapoja lisätä luottamusta työpaikalla oman henkilöstön edustajan roolinsa avulla.

Koulutus on tarkoitettu HEDeille.

Koulutus toteutetaan 2 x 1,5 tunnin jaksoissa ja siihen kuuluu ennakkotehtävä, jonka työmäärä on mitoitettu tunnin pituiseksi.

1.koulutusjakso ke 23.3.2022 klo 9:00-10:30
2.koulutusjakso ke 30.3.2022 klo 9:00-10:30

Kouluttajana toimii viestinnän asiantuntija ja kouluttaja Marika Ojala TJS Opintokeskuksesta.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...