ERTO Nuoret goes Tukholma

Hei sinä nuori ertolainen! Nyt sinulla on mahdollisuus konkreettisesti vaikuttaa omaan elämääsi ja työhösi, ja vieläpä mahtavassa porukassa. ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen sekä ERTO nuorten valiokunta vetävät päräyttävän setin siitä, mitä oikeasti nyt tapahtuu työmarkkinoilla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja miten siihen voi vaikuttaa. Tärkeintä reissulla on hyvä meininki, upeat ihmiset ja mahtavat muistot.

Hytit ovat kahden hengen huoneita, ilmoitathan mahdollisen hyttikaveritoiveen sekä ruoka-aineallergiat.

Ohjelma pe 7.12.2018
16.30 Tapaaminen satamassa, matkalippujen luovutus ja laivaan nousu
17.30 Lähtö Helsingistä M/S Gabriella
18.00-19.45 Auditorio varattu, yhteistä ohjelmaa
20.00 Joulupöytä buffet

Ohjelma la 8.12.2018
8.00- Meriaamiainen
10.00 Laiva saapuu Tukholmaan, omaa aikaa kaupungilla
16.30 Lähtö Tukholmasta M/S Gabriella
16.15-19.45 Auditorio varattuna, yhteistä ohjelmaa
20.00 Kolmen ruokalajin illallinen

Ohjelma su 9.12.2018
8.00- Meriaamiainen
10.10 Laiva saapuu Helsinkiin

Jos jokin mietityttää tai muuten vaan haluat kysyä, ota yhteyttä yhteyshenkilöömme. Lähde siis mukaan kanssamme reissuun, hauskaa on luvassa ja seuraavalla kerralla et jää millään hinnalla pois tältä reissulta.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...