Epäasiallinen käytös työpaikalla – miten siihen voi puuttua?

Työpaikkakiusaaminen voi ilmetä eri muodoissa: ilmeinä, eleinä, sanoina tai tekoina. Työpaikalla ei tarvitse sietää huonoa käytöstä, mutta mitä epäasiallinen käytös käytännössä tarkoittaa? Miten tunnistan epäasiallisen kohtelun ja miten toimin, jos minua tai työkaveriani kohdellaan väärin?

Jäsentilaisuudessamme näistä asioista on kertomassa ja kysymyksiinne vastaamassa ERTOn asiantuntija Jarmo Lahti.

Jäsenilta järjestetään Teamsin välityksellä ja siihen voi osallistua kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Voit lähettää myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätiedot-kohtaan.

Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi 17.2. aamupäivän aikana.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksessa on siirrytty 1.4.2022 alkaen 5-päiväiseen vuosilomalaskentaan. 1.5.2023 alkaen vuosiloma annetaan 5-päiväisen vuosilomaviikon mukaisesti. Tule mukaan Sote ry:n jäseniltaan oppimaan ja kertaamaan 5-päiväiseen vuosilomaviikkoon liittyv...