50 + työnhaku – webinaari

Mitä olisi otettava huomioon nykypäivän työnhaussa ja miten oma kokemus on mahdollista kääntää vahvuudeksi?

Yhä harvemmalla työelämässä olevalla on enää mahdollisuutta työskennellä saman työnantajan palveluksessa aina eläkeikään kanssa. Eteen voikin tulla itselle ennestään täysin uudenlainen tilanne: työnhaku.

Usein työnhakuvinkit suunnataan nuorille työhakijoille; juuri opiskelunsa päättäneille tai työuran alussa oleville. Tässä webinaarissa haluamme kuitenkin lähestyä aihetta +50-vuotiaiden näkökulmasta.

Webinaarin sisältö

Tämä webinaari sopii sinulle, joka haluat:

– saada konkreettiset vinkit työnhakuun
– tietää, miten työnhaku on muuttunut
– tietää, mitä työnhakukanavia on käytössä
– saada vinkkejä siihen, miten oma pitkä kokemus – mahdollisesti saman työnantajan palveluksessa – kannattaa tuoda esille työnhaussa

Webinaarivieraana omia kokemuksia kertomassa Satu Mäkinen.

Tämä webinaari kuuluu UP! Parnersin Työnhaku -webinaarisarjaan, jonka webinaarit tarjoavat kattavan katsauksen työnhaun ydinasioihin. Fokuksessa on työnhaun perustan vahvistaminen, muuttuvat käytännöt ja uudet keinot helpottaa työnhakua. Haemme töitä yhdessä, jotta työnhaku sujuisi kivuttomammin ja sinulla on työnhaun peruselementit kunnossa! Webinaarin vetäjänä toimii UP! Parnersin Reetta Viinanen.

Reetta Viinanen
Reetta on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana. Hänen kokemuksessa painottuvat erilaiset työelämän muutoshankkeet. Hänelle onkin tärkeää auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutoksista menestyvinä ja hyvinvoivina. Reetta on rohkaiseva ja innostava valmentaja, joka haluaa lisätä ihmisten kohtaamistaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta. Hän pyrkii laajentamaan näkökulmia ja osallistamaan ihmiset kehittymään yhdessä.
LinkedIn

Ilmoittautuminen webinaariin:

Pääset ilmoittautumaan webinaariin UP! Parnersin Uraportaalin kautta ( >> https://www.urapalvelut.fi/erto/index.aspx ). Kirjautumiseen tarvitset vain jäsennumerosi, jonka löydät esim. jäsenkortistasi tai Erton e-asioinnin kautta.

Uraportaalin kautta pääset katsomaan myös UP! Partnersin järjestämien menneiden webinaarien tallenteita

ERTO tarjoaa lipun webinaariin (edun arvo 25,00 € / webinaari tai tallenne).

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olimme mukana vastaamassa Helsingin Sanomissa 21.1.2019 esitettyihin virheellisiin väitteisiin optikoiden ammattitaidosta. Optometristi (AMK) -tutkinnon opetussuunnitelmassa ei kouluteta liiketalouden tai myynnin ammattilaisia, vaan Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden erikoisalaa ovat näkeminen ja silmäterveys.

Osallistu verkkoseminaariin ”Arjen innovaatioilla työhyvinvointia ja tuottavuutta” 29.11 klo 9:30-10:30 .   Projektipäällikkö Minna Issakainen Hämeen Ely-keskuksesta kertoo työpaikoilla kokeilluista arjen innovaatioista, joiden tavoitteena on ollut lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta. Verkkoseminaarissa kuulet arvioita siitä, miten...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...