SOAn koulutukset

SOAn ja ERTOn jäsenenä Sinulla on mahdollisuus osallistua sekä ERTOn vuosittain järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin että SOAn jäsenilleen tarjoamiin koulutuksiin.

Tulevat koulutukset

30.10.2021 10.00-12.30 SOA Digital Day

Luentopäivä koostuu kahdesta luennosta, joissa pääset sisälle optometristin työkuvaan silmäpoliklinikan sarveiskalvoyksikön vastaanotolla sekä syventymään näköhermon ja näköhermonpään tutkimiseen.

Luennolle voi osallistua etänä 30.10.2021 tai voit katsella tallenteen jälkeenpäin vuoden loppuun saakka.

Luennot katsottuasi voit hakea 2 täydennyskoulutuspistettä rekisteriisi!

Luennot:

Vaikean kuivasilmäisyyden tutkiminen erikoissairaanhoidossa

Optometristi Petri Pelkonen Helsingin Yliopistollisesta Keskussairaalasta luennoi aiheesta vaikean kuivasilmäisyyden tutkiminen erikoissairaanhoidossa.

Luennossa käydään läpi vaikeasti kuivasilmäisen potilaan palvelupolkua erikoissairaanhoidossa.

Millaisia havaintoja optometristi tekee tutkiessaan kuivasilmäisyyttä ja milloin olisi hyvä konsultoida lääkäriä. Tämän lisäksi käsitellään myös vaikean kuivasilmäisyyden hoitomuotoja.

 

Näköhermo ja näköhermonpään tutkiminen

Optometristi, B.Sc. Optom (US), Moptom Candidate Päivi Nokipii luennoi näköhermonpään tutkimisesta sekä tulosten kirjaamisesta.

Luennossa käydään läpi myös näköhermon sekä näköhermonpään anatomiaa.

 

Lisätietoa uutiskirjeissä, seuraathan sähköpostiasi!

 

***

 

Lisätietoja tapahtumista antaa tapahtumavastaavamme Marjo Hevosmaa (marjo.hevosmaa@erto.fi).

Haluaisitko SOAn järjestävän täydennyskoulutusta lähellä Sinua? Onko Sinulla hyviä koulutusaiheita mielessä? Ota reippaasti yhteyttä kehen tahansa hallituksen edustajaan, jotta saamme toiveet ja ehdotukset mietintämyssyyn!

 

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olet yksi meistä, jos työskentelet terveydenhuollon ammattilaisena optikkoliikkeessä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemalla tai sairaalassa tai toimit muissa näönhuollon tehtävissä. Kun liityt SOAan, liityt samalla Toimihenkilöliitto ERTOon ja saat käyttöösi kaikki liiton palvelut ja edut.

SOAn ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme tai ERTOn sivuilta. Tapahtumakalenteristamme näet myös ajankohtaiset Näe ry:n järjestämät tapahtumat ja koulutukset.

Haluatko henkilöstönedustajaksi eli HEDiksi? HEDit ovat työntekijöiden työpaikalla keskuudestaan valitsemia henkilöitä, jotka toimivat työpaikoilla luottamusmiehinä, luottamusvaltuutettuina, työsuojeluvaltuutettuina, työsuojeluasiamiehinä sekä heidän varamiehinään. Osa HEDeistä voi hoitaa samaan aikaan useampia pestejä.