SOAn koulutukset

SOAn ja ERTOn jäsenenä Sinulla on mahdollisuus osallistua sekä ERTOn vuosittain järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin että SOAn jäsenilleen tarjoamiin koulutuksiin.

Tulevat koulutukset

 

1.10.2022 Digital Day 2.0

Jatkoa suositulle Digital Day -etäkoulutukselle! SOA tarjoaa jäsenilleen kaksi täydennyskoulutuspisteeseen oikeuttavaa luentoa.

Aikataulu:
10.00 Alkusanat
10.05-11.05 Hilkka Sassali: Glaukooma ja näkökentät
11.05-11.15 Tauko
11.15-12.15 Matts Linder: Etuosa-OCT ja kuvien tulkitseminen

Optometristi Hilkka Sassalin luennossa käsitellään näkökenttien merkitystä glaukooman seurannassa. Millaisia näkökenttäpuutoksia glaukooma aiheuttaa, kuinka niitä havaitaan ja miksi optometristin tulisi olla kiinnostunut aiheesta? Silmätautien erikoislääkäri Matts Linderin luennossa puolestaan pureudutaan etuosa-OCT:n käyttöön ja kuvien tulkintaan.

Etäluennot toteutetaan Teamsissa ja tallenne on katsottavissa marraskuun 2022 loppuun saakka.

Kutsulinkki luennoille lähetetään ilmoittautuneille perjantaina 30.9.

Linkki tallenteeseen lähetetään koulutuksen jälkeen.

Koulutus on jäsenille maksuton, ei-jäsenet voivat osallistua hintaan 69 €.

Ilmoittaudu tapahtumaan Erton tapahtumakalenterin kautta! https://www.erto.fi/palvelut/kalenteri/5029-digital-day-2-0

 

***

Lisätietoja tapahtumista antaa tapahtumavastaavamme Marjo Hevosmaa (marjo.hevosmaa@erto.fi).

Haluaisitko SOAn järjestävän täydennyskoulutusta lähellä Sinua? Onko Sinulla hyviä koulutusaiheita mielessä? Ota reippaasti yhteyttä kehen tahansa hallituksen edustajaan, jotta saamme toiveet ja ehdotukset mietintämyssyyn!

 

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olet yksi meistä, jos työskentelet terveydenhuollon ammattilaisena optikkoliikkeessä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemalla tai sairaalassa tai toimit muissa näönhuollon tehtävissä. Kun liityt SOAan, liityt samalla Toimihenkilöliitto ERTOon ja saat käyttöösi kaikki liiton palvelut ja edut.

SOAn ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme tai ERTOn sivuilta. Tapahtumakalenteristamme näet myös ajankohtaiset Näe ry:n järjestämät tapahtumat ja koulutukset.

Haluatko henkilöstönedustajaksi eli HEDiksi? HEDit ovat työntekijöiden työpaikalla keskuudestaan valitsemia henkilöitä, jotka toimivat työpaikoilla luottamusmiehinä, luottamusvaltuutettuina, työsuojeluvaltuutettuina, työsuojeluasiamiehinä sekä heidän varamiehinään. Osa HEDeistä voi hoitaa samaan aikaan useampia pestejä.