SOAn koulutukset

SOAn ja ERTOn jäsenenä Sinulla on mahdollisuus osallistua sekä ERTOn vuosittain järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin että SOAn jäsenilleen tarjoamiin koulutuksiin.

Tulevat koulutukset

Tulevien koulutuksien ajankohdat eivät ole vielä tiedossa.

Lisätietoja tapahtumista antaa tapahtumavastaavamme Marjo Hevosmaa (marjo.hevosmaa@erto.fi).

Haluaisitko SOAn järjestävän täydennyskoulutusta lähellä Sinua? Onko Sinulla hyviä koulutusaiheita mielessä? Ota reippaasti yhteyttä kehen tahansa hallituksen edustajaan, jotta saamme toiveet ja ehdotukset mietintämyssyyn!

 

Arto Hartikaisen online-mikroskopiakurssi hintaan 50e!

SOA tukee jäsentensä kouluttautumista ja tarjoaakin jäsenilleen nyt huippuedun. Arto Hartikaisen Mikroskopia-kurssin osat 1/2 ja 2/2 yhteensä hintaan 50 euroa (norm. 200€). Jäsen saa alennuksen koodilla SOA2020 ja kirjautumalla asiakastilille tai rekisteröitymällä. Kurssi tulee olla maksettuna maaliskuun 2020 loppuun mennessä. Jäsenyys tarkistetaan. Nyt pääset opiskelemaan vaikka kotisohvalta! Luennot pääset ostamaan täältä.

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olet yksi meistä, jos työskentelet terveydenhuollon ammattilaisena optikkoliikkeessä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemalla tai sairaalassa tai toimit muissa näönhuollon tehtävissä. Kun liityt SOAan, liityt samalla Toimihenkilöliitto ERTOon ja saat käyttöösi kaikki liiton palvelut ja edut.

SOAn ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme tai ERTOn sivuilta. Tapahtumakalenteristamme näet myös ajankohtaiset Näe ry:n järjestämät tapahtumat ja koulutukset.

Haluatko henkilöstönedustajaksi eli HEDiksi? HEDit ovat työntekijöiden työpaikalla keskuudestaan valitsemia henkilöitä, jotka toimivat työpaikoilla luottamusmiehinä, luottamusvaltuutettuina, työsuojeluvaltuutettuina, työsuojeluasiamiehinä sekä heidän varamiehinään. Osa HEDeistä voi hoitaa samaan aikaan useampia pestejä.