Liity jäseneksi

Kuka voi liittyä?

Olet yksi meistä, jos työskentelet terveydenhuollon ammattilaisena optikkoliikkeessä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemalla tai sairaalassa tai toimit muissa näönhuollon tehtävissä.

Siirry jäsenhakemukseen »

Miksi kannattaa liittyä?

Voit vaikuttaa työsi ehtoihin, saat tietoa alallasi tapahtuvista muutoksista, saat tietoa ja turvaa työelämään, tuemme ammatillista täydennyskoulutustasi ja paljon muuta!

Lue lisää täältä >> Jäsenedut

Liity jäseneksi tästä »

 

Jäsenmaksu


ERTOn jäsenmaksu 2022 on 1,36 % bruttopalkastasi. Käytännössä maksu on 11,05–44,50 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksu sisältää ERTOn, työttömyyskassan ja jäsenyhdistyksen jäsenmaksun.

 

ERTOn jäsenmaksu on 1,36 % bruttopalkasta, kuitenkin aina vähintään 11,05 euroa ja enintään 44,50 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy liiton jäsenyyden lisäksi jäsenyys työttömyyskassassa sekä omassa ammatillisessa jäsenyhdistyksessä.

 

Ammattiliiton jäsenmaksun voit vähentää verotuksessa, koska se on tulonhankkimismeno. Se perustuu siihen, että ammattiliitto neuvottelee työehtosopimuksista ja huolehtii työntekijöiden oikeuksista työpaikoilla.


Lue lisää jäsenmaksusta

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olet yksi meistä, jos työskentelet terveydenhuollon ammattilaisena optikkoliikkeessä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemalla tai sairaalassa tai toimit muissa näönhuollon tehtävissä. Kun liityt SOAan, liityt samalla Toimihenkilöliitto ERTOon ja saat käyttöösi kaikki liiton palvelut ja edut.

SOAn ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme tai ERTOn sivuilta. Tapahtumakalenteristamme näet myös ajankohtaiset Näe ry:n järjestämät tapahtumat ja koulutukset.

Haluatko henkilöstönedustajaksi eli HEDiksi? HEDit ovat työntekijöiden työpaikalla keskuudestaan valitsemia henkilöitä, jotka toimivat työpaikoilla luottamusmiehinä, luottamusvaltuutettuina, työsuojeluvaltuutettuina, työsuojeluasiamiehinä sekä heidän varamiehinään. Osa HEDeistä voi hoitaa samaan aikaan useampia pestejä.