Liity jäseneksi

Kuka voi liittyä?

Olet yksi meistä, jos työskentelet terveydenhuollon ammattilaisena optikkoliikkeessä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemalla tai sairaalassa tai toimit muissa näönhuollon tehtävissä.

Siirry jäsenhakemukseen »

Miksi kannattaa liittyä?

Voit vaikuttaa työsi ehtoihin, saat tietoa alallasi tapahtuvista muutoksista, saat tietoa ja turvaa työelämään, tuemme ammatillista täydennyskoulutustasi ja paljon muuta!

Lue lisää täältä >> Jäsenedut

Liity jäseneksi tästä »

 

Jäsenmaksu


ERTOn jäsenmaksu vuonna 2023 on 1,25 % ennakonpidätyksen alaisesta bruttotulosta, kuitenkin enintään 44 ja vähintään 10 euroa kuukaudessa.

 

Muut maksulajit vuonna 2023:

 

Palkaton aika: 10 euroa kuukaudessa
Yrittäjäjäsen: 19 euroa kuukaudessa (jälkisuoja-ajalla oleva yrittäjäjäsen: 1,25 % ennakonpidätyksen alaisesta yrittäjyyttä tai mahdollista työttömyyttä edeltäneestä palkkatulosta, kuitenkin enintään 44 ja vähintään 10 euroa kuukaudessa)
Opiskelijajäsen: 10 euroa per vuosi
Eläkeläisjäsen: 75 euroa per vuosi

 

Ammattiliiton jäsenmaksun voit vähentää verotuksessa, koska se on tulonhankkimismeno. Se perustuu siihen, että ammattiliitto neuvottelee työehtosopimuksista ja huolehtii työntekijöiden oikeuksista työpaikoilla.


Lue lisää jäsenmaksusta

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Olet yksi meistä, jos työskentelet terveydenhuollon ammattilaisena optikkoliikkeessä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemalla tai sairaalassa tai toimit muissa näönhuollon tehtävissä. Kun liityt SOAan, liityt samalla Toimihenkilöliitto ERTOon ja saat käyttöösi kaikki liiton palvelut ja edut.

SOAn ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme tai ERTOn sivuilta. Tapahtumakalenteristamme näet myös ajankohtaiset Näe ry:n järjestämät tapahtumat ja koulutukset.

Haluatko henkilöstönedustajaksi eli HEDiksi? HEDit ovat työntekijöiden työpaikalla keskuudestaan valitsemia henkilöitä, jotka toimivat työpaikoilla luottamusmiehinä, luottamusvaltuutettuina, työsuojeluvaltuutettuina, työsuojeluasiamiehinä sekä heidän varamiehinään. Osa HEDeistä voi hoitaa samaan aikaan useampia pestejä.